Paper District Planner Programma in NYC

*Inschrijvingen Gesloten*

Click here for english text.

Minimale groepsgrootte en doorgang
De groep zal moeten bestaan uit minimaal 12 personen en maximaal 20. Bij minder dan 12 personen zal het programma niet door kunnen gaan. De betaling van het programma zal worden voldaan wanneer er zeker is dat het programma  door zal kunnen gaan. We raden daarom ook sterk af vliegtickets en hotel te boeken voor wij officieel hebben bevestigd dat het programma door zal gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor annuleringskosten van uw ticket of hotel wanneer u toch besluit een dit te boeken wanneer het programma niet doorgaat. Voor ‪1 januari 2020‬ laten wij definitief weten of het plaats zal vinden.

Programma (onder voorbehoud) & Informatie

Woensdag 27 mei –  Vrijdag 29 Mei 2020

Woensdag
Workshops van Rebeca & Heather & Picknick
Deze dag zullen de Happy Planners Rebeca en Heather planner workshops geven aan de groep. Na de workshops van Rebeca & Heather staat er, als het weer het toe laat, een picknick in Central Park op de planning. Nadat de picknick is afgelopen heeft iedereen vrije tijd.
Instagram Heather Kell: https://www.instagram.com/kellofaplan/
Instagram Rebeca: https://www.instagram.com/eat.pray.plan/

Donderdag
± 9:00 – 16:00 Bus Tour
Deze dag vertrekken we in de ochtend met de groep met een prive bus om verschillende knutselwinkels zoals Michaels, Joann en Hobby Lobby te bezoeken. We zullen proberen zoveel mogelijk winkels te bezoeken de gehele dag. Tijdens deze bus tour zullen we ook stoppen om te lunchen (eigen kosten) Na deze tour heeft u vrije tijd. (We zijn dan weer terug in NYC)

Vrijdag
±  13:30 – 16:00 Workshop Christine op buiten locatie (onder voorbehoud van het weer). Gevolgd door de afsluiting van het programma. Daarna heeft u vrije tijd.
Instagram Christine: https://www.instagram.com/twinkleplansherday/

Wanneer duidelijk is hoeveel mensen het programma zullen volgen zal een definitief en gedetailleerd programma bekend gemaakt worden.

Prijs voor het programma: 670 euro (incl. 21% btw)

Inbegrepen in de prijs

  • Planner Workshops  door Rebeca, Heather & Christine.
  • Producten voor workshops
  • Bus tour Shops
  • Picknick in Central Park

Let op het vliegticket en hotel zijn niet inbegrepen bij de prijs. 

Boek het ticket of hotel alleen wanneer wij definitief hebben bevestigd dat het programma door zal gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de annuleringskosten van uw ticket of hotel.

Een reisverzekering is verplicht bij het deelnemen aan het programma. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade of diefstal tijdens het programma. Daarnaast is een annuleringsverzekering ook sterk aan te raden. 

Reisvoorwaarden

Minimale groepsgrootte en doorgang 
De groep zal moeten bestaan uit minimaal 12 personen en maximaal 20. Bij minder dan 12 personen zal het programma niet door kunnen gaan. De betaling van het programma zal worden voldaan wanneer er zeker is dat het door zal kunnen gaan. We raden daarom ook sterk af vliegtickets of hotel te boeken voor wij officieel hebben bevestigd dat het programma door zal gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor annuleringskosten van uw ticket of hotel wanneer u toch besluit reserveringen te maken wanneer het niet doorgaat. Voor ‪1 januari 2020‬ laten wij definitief weten of het programma fplaats zal vinden.

Annuleringsvoorwaarden 
Wij  maken het verplicht om een goede reisverzekering  af te sluiten en raden het sterk aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Onvoorziene overmacht of gezondheidssituaties kunnen een reden zijn om vanuit uw kant het programma te willen annuleren. De annuleringsvoorwaarden die Paper District hanteert zijn als volgt:

U heeft het recht de geboekte reis schriftelijk te annuleren. Per reiziger zijn hiervoor de volgende kosten verschuldigd:

1) Bij annulering vanaf boeking tot 150 dagen voor vertrek: 10% van de reissom.

2) Bij annulering van 149 dagen tot 90 dagen voor vertrek:  20% van de reissom.

3) bij annulering tot 89 tot 60 dagen voor vertrek: 40% van de reissom.

4) bij annulering van 59 tot 28 dagen voor vertrek 60% van de reissom;

5) bij annulering van 28 tot 14 dagen voor vertrek 80% van de reissom;

6) bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek de volledige reissom.

Een goede annuleringsverzekering dekt deze kosten in de meeste gevallen. 

Reisverzekering
Bij een onbezorgde reis hoort een goede reisverzekering. Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten, ook op reis.  Omdat de kosten in een dergelijk geval soms flink kunnen oplopen, is een goede reisverzekering sterk aan te raden. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor gezondheidsklachten, schade of diefstallen. Het is daarom verplicht een reisverzekering af te sluiten. 

Factuur/boekingsbevestiging
Na aanmelding voor het programma ontvangt u binnen 24 uur per e-mail de aanmeldingsbevestiging. Zodra wij minstens 12 aanmeldingen voor ‪1 januari‬ 2020 hebben zal het programma doorgaan en zult u hierover een bericht ontvangen. Tevens zal de eerste betaling voor het programma plaatsvinden, hiervoor zult u een factuur van ons ontvangen. Het is van belang dat u de complete aanmelding goed naloopt of u gegevens juist zijn. Uw ingevulde gegevens dienen exact overeen te komen met uw paspoort. Het is noodzakelijk dat u een geldig paspoort heeft, een identiteitskaart is niet voldoende.  

Betaling 
De eerste betaling bedraagt 50 procent van de totale reissom. Dit bedrag dient na ontvangst van de factuur binnen 14 dagen te worden voldaan. Het overige bedrag van de reissom dient uiterlijk 8 weken voor vertrek te zijn voldaan. Indien u het prettiger vindt om het gehele bedrag in één keer te betalen, na het ontvangen van de factuur, dan is dat ook mogelijk.

Tickets en hotel
Vliegtickets en hotel zijn niet inbegrepen in de prijs. 

Reisdocumenten
Voor reizen naar Amerika is een ESTA visum verplicht. Wanneer u dit niet heeft aangevraagd, zult u niet worden toegelaten tot het land van bestemming. De ESTA is online aan te vragen. Wij zullen duidelijke instructies geven hoe en waar u een ESTA visum kunt aanvragen. Een geldig paspoort is verplicht een identiteitskaart is niet voldoende.

Contactpersoon
Tijdens de gehele reis zal Amber van Blitterswijk, van Paper District, meegaan om het programma te begeleiden. Contactgegevens worden voorafgaand aan de reis met u gedeeld zodat er altijd contact opgenomen kan worden. Dit kan zowel voor als tijdens de tour. 

Persoonlijke uitgaven en vreemde valuta.
In het kopje tour omschrijving is aangegeven welke uitgaven er bij de prijs zijn inbegrepen. Persoonlijke zaken, zoals verzekeringen, visumkosten,tickets, hotel, geld voor persoonlijke uitgaven, eten en drinken vallen hier niet onder. Deze kosten komen nog bovenop het gehele bedrag voor het programma. Hou er rekening mee dat prijzen in New York, zoals eten en drinken duurder kunnen zijn dan u gewend ben in Nederland of België. Daarnaast zijn de prijzen in dollars. Om deze prijzen om te rekenen kunt u de website www.valuta.nl gebruiken. De dollar koers veranderd per dag, de dollar kan meer of minder waard worden tegen de tijd dat het programma plaatsvindt. Het is van belang dat u altijd voldoende contant geld op zak heeft of een creditcard bij u heeft. Dit is van belang omdat niet in alle winkels of restaurants met een debitcard betaald kan worden, in Nederland kan dit namelijk wel. Tevens is het van belang dat u “wereldwijd betalen” aanzet op uw pinpas. Wees financieel goed voorbereid zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Eten en drinken
Tijdens het programma is eten en drinken niet inbegrepen. Tijdens uw verblijf in New York is er voldoende tijd en mogelijkheden voor het kopen  van eten, drinken en snacks.

Het programma boeken

Heeft u na het lezen van alle informatie besloten dat u graag het programma wil boeken? Vul dan het inschrijfformulier in! Deze is te vinden door op de onderstaande link te klikken. Dit is een definitieve inschrijving. Deze inschrijving is bindend en wanneer het programma definitief door gaat is er een betalingsverplichting. Heeft u vragen over de tour? E-mail ons dan naar webshop@paperdistrict.com We helpen u graag!