Paper District – Design Team

We zijn enorm trots op ons design team met deze leuke creatieve meiden!

Nienke – @Nienke_swapt

Hoi! Ik ben Nienke, 22 jaar oud en ik woon in het prachtige Groningen. Sinds het begin van 2016 ben ik begonnen met swappen. Omdat ik graag met anderen mijn enthousiasme wilde delen, heb ik besloten om een Instagram-account (@nienke_swapt) aan te maken. Hier deel ik mijn nieuwe swap-aanwinsten, leuke stationery shopping tips en gemaakte en ontvangen snailmails en post. Ik vind het heel bijzonder dat het door Instagram mogelijk is om nieuwe mensen te leren kennen uit andere landen! Naast foto’s van mijn swaps, deel ik ook de layouts van mijn Happy Planner en bullet journal op Instagram. Hierin houd ik al mijn afspraken, to-dolijstjes en andere leuke dingen bij. Intussen is het een nogal uit de hand gelopen hobby geworden, want steeds meer planken en kasten in mijn kamer worden omgedoopt tot ‘knutselopslag’. Maar ach, stiekem vind ik dat helemaal niet zo erg! Ik vind het dan ook super leuk dat ik als lid van het designteam van Paper District nog meer leuke dingen met jullie kan delen!

Elise – @Elisedingen

Als je ergens blij van wordt dan moet je dat gevoel delen. Dat doe ik graag! Op mijn YouTube kanaal EliseDingen vind je daarom van alles wat mij bezig houdt en blij maakt. Vooral creatieve dingen zoals eigen creaties maar ook materiaal wat ik fijn vind.
Ook maak ik How To video’s waarin ik dingen uitleg. Niet omdat ik het nou zo goed kan, maar juist omdat ik het ook kan. Dus waarom zou jij het dan niet kunnen? Ik hoop je er mee te inspireren en dat je het zelf ook eens zult uitproberen. Je kunt er zo fijn je hoofd mee leeg maken en wellicht iemand anders weer verblijden met jouw zelfgemaakte creatie!
Naast YouTube en Instagram ben ik ook nog gewoon Elise, 24 jaar, woonachtig in Friesland en actrice en toneeljuf voor kinderen. Ik ben dol op mijn werk!

 


Lisanne – @Lisanneleeft

Ik ben Lisanne, 25 jaar oud en kom uit Den Helder. Op Instagram en eigenlijk alle social media vind je me onder de naam Lisanneleeft. Met mijn liefde voor creatief bezig zijn komt natuurlijk ook een liefde voor papier, ik hóud van papier! In het dagelijks leven blog ik op Lisanneleeft.nl, een uit de hand gelopen hobby waardoor ik nog meer creatief bezig kan zijn dan ik ooit had durven dromen.

 


Rowie – @Creative_Rowie

Hoihoi!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Rowie en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment studeer ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Amsterdam en ik woon samen met mijn vriend Ryan.
Zo lang als ik me kan herinneren houd ik al van creatief bezig zijn en mooi papier. Het is daarom dus niet zo gek dat ik verslaafd ben aan snailmailen, plannen in mijn Happy Planner en papercraften. Naast creatief bezig zijn houd ik erg van mijn cactussen, vetplanten en dieren.  Ik deel mijn creaties graag met anderen en ben daarom erg blij dat ik deel uit mag maken van het design team van Paper District, en ik hoop jullie ook te kunnen inspireren.
En natuurlijk droom ik van ooit mijn eigen knutselkamer, haha.