Paper District Kerstswap!

Paper District Kerstswap * Inschrijving gesloten*

Dit jaar organiseren wij voor het eerst de Paper District Kerstswap! We vinden het zelf al enorm leuk jullie bestellingen in te pakken, maar hoe leuk is het een kerst pakketje te ontvangen van een Secret Santa!

Hoe werkt het?
 Je ontvangt een naam voor onze kerstswap via e-mail tussen 19 en 23 November. Het blijft geheim tot het pakket open gemaakt zal worden van wie het pakket komt. Ook maak je zelf niet bekend voor wie jij iets maakt/koopt. Voor de kerstswap is een speciale Facebook groep waar iedereen algemene of specifieke vragen kan stellen waar iedereen antwoord op kan geven. Door zelf ook antwoord te geven op deze vragen geef je jouw Secret Santa ook meer informatie over jou! Alleen mensen die deelnemen aan de kerstswap zullen toegelaten worden tot deze groep. Ook kun je een moodboard plaatsen over jezelf in de groep of andere aanvullende informatie. (Dit is niet verplicht)

Als je vervolgens de cadeautjes gekocht hebt worden de cadeautjes feestelijk ingepakt zodat het voor de ontvanger ook echt een mooi kerst cadeau is.

Uiteindelijk maakt iedereen op kerstavond het pakket open en deelt dit met de hashtag #paperdistrictkerstswap en natuurlijk in de Facebook groep!

Vanwege de verzendkosten zal de swap alleen voor mensen zijn woonachtig in Nederland.
Kom je uit Belgiƫ en wil je graag mee doen? Als er genoeg Belgen mee doen zullen we hier een aparte swap voor organiseren!

Het is niet verplicht artikelen uit onze webshop te kopen.

Wat is het budget?
Het budget is 15 euro exclusief verzendkosten. Het maakt niet uit of de cadeautjes als brievenbus pakketje of pakket post verzonden worden. Je mag ook zelf gemaakte items toevoegen, maar dit mag niet van het budget voor de cadeautjes af gaan.

Belangrijke data
Start inschrijving: Vrijdag 9 november
Sluiting inschrijving: Vrijdag 16 november
Adressen worden verzonden: Tussen 19 en 23 November
Pakket moet uiterlijk verzonden zijn:  17 december
Uitpakken pakket: 24 december

Mocht je na inschrijving toch niet mee kunnen doen dan is het alleen mogelijk om af te melden voordat de adressen verzonden zijn!

Heb je vragen over de swap? Stuur ons dan een e-mail naar webshop@paperdistrict.com