Snail mail inspiratie met de Spooky Boo collectie van Pebbles

Snail mail inspiratie met de Spooky Boo collectie van Pebbles

Na een lange tijd heb ik eindelijk weer tijd om af en toe een blogpost te schrijven! Voor vandaag heb ik
een aantal snail mails gemaakt met de Spooky Boo collectie van Pebbles. Dit is een ontzettend
schattige collectie voor Halloween. Eerlijk gezegd heb ik zelf niet zoveel met Halloween, maar
deze collectie vind ik wel ontzettend schattig. Graag leg ik je uit hoe je met slechts een paar items
een leuke snail mail kunt maken met deze collectie!

Spooky flipbook

Wat heb je nodig?
30 bij 30 papier ‘eek’ van de Spooky Boo collectie
– Een oranje vel papier
De Spooky Boo cardstock stickers
De Spooky Boo die cuts
– Goud washi tape
– Een scoring board
– Eventueel een embossing machine
– Een schaar, lijm, een potlood en een lineaal

Allereerst heb ik met mijn scoring board de vorm van mijn flipbook gemaakt. Ik heb hierbij gekozen voor een middenvlak van twaalf bij twaalf centimeter. Vervolgens heb ik een stuk oranje papier gesneden (elf bij elf centimeter) en hier met mijn embossing machine een patroon van stippen op gemaakt. Als je deze machine niet hebt, kan je het papier ook zonder stippen gebruiken (of eventueel papier gebruiken waar al reliëf in zit).

Langs de randen van mijn flipbook heb ik met goud washi tape een randje gemaakt. Ik doe dit wel vaker bij flipbooks, omdat het een simpele manier is om het er net wat vrolijker uit te laten zien. Tot slot heb ik mijn flipbook versierd met de stickers en de die cuts. Wat ik erg leuk vind aan deze collectie, is dat er veel kleine stickers en die cuts zijn gemaakt. Hierdoor kan je de zijkanten van de flipbook leuk versieren!

 

Happy Halloween tag


Wat heb je nodig?

30 bij 30 papier van de Spooky Boo collectie
– Een oranje vel papier
De Spooky Boo cardstock stickers
De Spooky Boo die cuts
– Een scoring board
– Eventueel een embossing machine
– Een schaar, lijm, een potlood en een lineaal
Halloween voetjes washi tape
– Oranje draad
– Een schaar, lijm, een potlood en een lineaal

Voor deze grote tag heb ik eerst de basis gemaakt van oranje papier. Hiervoor heb ik het papier vijftien bij twintig centimeter gemaakt. Vervolgens heb ik vanaf het midden naar de zijkanten lijnen getrokken (ter hoogte van zeventien centimeter), zodat ik de vorm van een gifttag kreeg. Met mijn circle and trim heb ik vervolgens uit papier enkele rondjes gemaakt om mijn tag te versieren. Je kan deze echter ook maken door iets om te trekken (zoals een kopje of een klein schoteltje). Daarna heb ik met mijn scoring board een klein envelopje gemaakt, zodat ik een briefje aan de tag kan toevoegen. Ook doe ik in zo’n envelopje vaak een aantal stickers en een zakje thee. Het leukste van het maken van een snail mail is natuurlijk het versieren! Hiervoor heb ik de stickers, die cuts en het washi tape gebruikt. Ook hier viel het mij weer op hoeveel leuke, kleine items er in deze collectie zijn opgenomen! Tot slot heb ik een stukje oranje touw aan de bovenkant toegevoegd, zodat het echt op een gifttag lijkt.

Eeeeeek kaart

Wat heb je nodig?
– Een oranje vel papier
De Spooky Boo cardstock stickers
De Spooky Boo die cuts
Halloween voetjes washi tape
– Goud washi tape
– Een schaar, lijm, een potlood en een lineaal

Tot slot maakte ik een simpele kaart in Halloween thema. Hiervoor heb ik een 30 bij 30 papier in oranje doormidden geknipt. Vervolgens heb ik deze dubbelgevouwen, zodat ik de basis van de kaart had. Met de twee soorten washi tape heb ik de onderkant van de kaart beplakt. Vervolgens gebruikte ik verschillende die cuts en stickers om de kaart te versieren. Wat ik ook erg leuk vind in deze collectie, zijn de schattige poppetjes! Ik hoop dat je door mijn blog inspiratie hebt gekregen om aan de slag te gaan met de Spooky Boo collectie van Pebbles! Als je iets wilt bestellen van deze collectie, vergeet dan niet om de code ‘nienkefriends’ te gebruiken voor tien procent korting! Tag mij ook zeker in je berichten op Instagram wanneer je met deze collectie bezig bent geweest. Ik vind het super leuk om dat te zien! Veel plezier met knutselen!