Snailmailen met de Stay colorful (Dear Lizzy) en de Pick me up (Paige Evans) collectie

Meestal als ik een blog of tutorial schrijf, kies ik één collectie om over te schrijven. Dit keer kon ik echter niet kiezen, waardoor ik voorbeelden van twee collecties voor je heb! Ik heb een pocketletter en een flipbook met de Stay colorful collectie van Dear Lizzy gemaakt en twee soorten flipbooks met de Pick me up collectie van Paige Evans. Ik zal een korte beschrijving geven van iedere snail mail. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan mag je mij altijd een berichtje sturen!

 

Always groovy pocketletter

Wat heb je nodig van de Stay colorful collectie?

Allereerst heb ik met de hexagon cutting die verschillende hexagons gemaakt. Vervolgens heb ik deze met dubbelzijdig tape op een op maat geknipt stukje papier geplakt. Ik heb hiervoor eerst het tape op het papier geplakt, zodat je de hexagons gemakkelijk kunt vastplakken. In het middelste vakje heb ik confetti gedaan en langs de rand heb ik washi tape geplakt. Vervolgens heb ik de pocketletter versierd met verschillende stickers. Het maken van alle hegaxons heeft mij vrij veel tijd gekost, maar ik vond het super leuk om te doen!

Stay magical flipbook

Wat heb je nodig van de Stay colorful collectie?

Met behulp van mijn scoring board heb ik de vorm van mijn flipbook gemaakt. Vervolgens heb ik de unicorn uit het ‘banana seat’ vel geknipt en deze heb ik met goud washi tape vastgeplakt. Tot slot heb ik mijn flipbook versierd met stickers! Een erg simpel flipbook, maar wel erg kleurrijk!

 

‘Hey, you amaze me’ flipbook

Wat heb je nodig van de Pick me up collectie?

Het 30 bij 30 centimeter vel met de watermeloenen heb ik door de helft gesneden en vervolgens gevouwen, zodat er een soort boekje ontstaat. Met behulp van mijn we ‘r memory keepers mini alphabet punch board heb ik de letters ‘hey’ gemaakt. Deze heb ik twee keer uitgesneden, zodat ik een schaduweffect kon creëren. Vervolgens heb ik op de voorkant enkele stickers geplakt. Op de volgende pagina heb ik een kaartje uit ‘paper 1’ gebruikt en hier heb ik verschillende die cuts achter geplakt. Op de derde pagina heb ik een vakje gemaakt met hetzelfde papier met de watermeloenen, zodat deze print weer terugkomt. Deze heb ik versierd met stickers en vervolgens heb ik er enkele die cuts als cadeautje ingedaan.

Pick me up tag flipbook

Wat heb je nodig van de pick met up collectie?

Met behulp van een gift tag cutting heb ik van het papier verschillende gift tags gemaakt. Vervolgens heb ik hier met een perforator gaatjes ingemaakt, zodat ik er een ring doorheen kon doen. De voorkant heb ik versierd met de letters ‘pick me up’ en de rest heb ik versierd met de stickers. De stickers zijn allemaal erg vrolijk en passen mooi bij het papier. Het lijkt mij leuk om deze op te sturen met een zelfgemaakt kaartje erbij!

Ik hoop dat je inspiratie hebt gehaald uit mijn verschillende voorbeelden. Als je iets wilt kopen bij Paperdistrict, vergeet dan niet om de code ‘nienkefriends’ te gebruiken. Deze code geeft recht op tien procent korting op alles en dus ook op de Stay colorful en Pick me up collectie! Als je aan de slag gaat naar aanleiding van deze blogpost, vergeet dan zeker niet om mij hier op Instagram (@nienke_swapt) in te taggen! Ik vind het super leuk om je creatie te zien!