Valentijn Pocket Letter – Main Squeeze Collectie

Over minder dan een maandje is het alweer zover: Valentijnsdag! Ik vind dit altijd een erg leuke periode wat betreft knutselen, alle leuke roze kleurtjes en glitters! Dit jaar kwam Crate Paper ook met een super leuke Valentijn collectie, Main Squeeze. Ik heb deze lijn gebruikt om een pocket letter te maken.

Benodigdheden:

Om de kaartjes te maken te maken die in de mapjes van de pocketletter passen gebruik ik altijd een speelkaart. Deze pas precies in de mapjes en het is lekker makkelijk om deze over te trekken!

Als alle kaartjes zijn uitgeknipt doe ik deze in de vakjes en versier ik de rand van de pocketletter met leuke bijpassende washi tape. Ik vind het zelf altijd leuk om het middelste vakje leeg te laten en deze later te vullen met pailletten. Dit vakje maak ik dan dicht met mijn fusetool, maar je kan het vakje natuurlijk ook vullen met papier.

Als laatste ga ik alle vakjes versieren met de leuke die cuts en stickers van Main Squeeze! Als je op het plastic die cuts wilt plakken raad ik aan om dubbelzijdig tape te gebruiken in plaats van lijm, want dit blijft beter zitten!

Heel veel knutselplezier! Ik ben erg benieuwd naar jou creaties, tag paperdistrict in je creaties zodat ik kan zien wat voor leuks je hebt gemaakt! Mijn eigen instagram is @creative_rowie