Valentijn Collectie Main Squeeze

De feestdagen zijn weer voorbij en het gewone leven is weer begonnen. Aan de ene kant vind ik het ook altijd wel weer leuk als kerst voorbij is, want het is nu weer tijd voor VALENTIJN! Ik kijk toch altijd weer uit om de Valentijn spullen weer te gebruiken, al die leuke vrolijke roze en rode kleuren! En dit jaar kwam Crate Paper weer met een super leuke Valentijnslijn, Main Squeeze! En in deze blog zal ik vertellen wat ik zo leuk vind aan deze lijn.

Ik heb verschillende spullen van deze lijn:

Ik vind het super leuk dat in deze lijn veel verschillende kleuren roze zijn gebruikt, zo past het eigenlijk overal wel bij. En ze hebben ook goed ingespeeld op de trends van dit moment, er zitten namelijk ook lama’s in de lijn verwerkt! Ze zijn eigenlijk overal wel in terug te vinden, in de stickers, de paper pad en zelfs in de die cuts!

En deze lijn heeft ook iets wat ik nog niet zo vaak heb gezien namelijk GLITTERS! Dit vind ik echt zo leuk, en het past zo goed bij Valentijn. De glitters zijn verwerkt in de die cuts en in de dikkere stickers! Ook is er in de dunne stickers en in de paper pad gewerkt met gold foil, dat maakt het weer een stuk leuker.


De die cuts van deze lijn vind ik erg leuk, er zitten verschillende grote die cuts in en er zitten ook kleinere die cuts in die je snailmail net afmaken! Ik vind het ook erg leuk dat er tags bij de die cuts zitten, die zijn ook leuk om te verwerken in je snailmail. Je kan er bijvoorbeeld een leuke mailtag van maken voor je penpal! En natuurlijk staan er ook leuke quotes op de die cuts, zo staat er bijvoorbeeld bij twee peertjes “we make a great pear”.

Zelf heb ik al twee paperclip gemaakt met deze lijn, hiervoor heb ik mijn fuse tool gebruikt.

Kan jij ook niet wachten om te beginnen met knutselen met de Main Squeeze collectie? Bestel hem dan snel op paper district! ☺ Ik zou het leuk vinden om je creaties te zien, tag me erin op Instagram (@creative_rowie) Veel plezier met knutselen!