Happy Planner November Spread Tutorial

Zoals al veel mensen weten heb ik een Happy Planner van Me And My Big Ideas waar ik erg blij mee ben. Deze planner heeft veel plek voor persoonlijke afspraken, huiswerk, mijn rooster en voor het werk. Elke maand in de planner begint met een pagina waar je belangrijke informatie en data voor de komende maand in kan vullen. Ik vind dit een erg handige pagina, maar hij is altijd erg saai. Dus heb ik ervoor gekozen om deze pagina zelf in te delen en te versieren!

Wat heb je nodig

Het beste is om te kiezen in welk ‘thema’ je je pagina wilt gaan versieren. In deze tutorial versier ik de maand november, dus heb ik voor een winters thema gekozen, met een beetje kerstsfeer. Ik vond de collection kit ‘The Story of Christmas’ van Echopark Paper hier perfect voor! Je hebt dan meteen grote vellen papier, stickers, alfabet stickers en journaling cards! Kies van tevoren uit welk papier je wilt gaan gebruiken. Ik heb gekozen voor deze materialen.

Hierna leg je de pagina uit je Happy Planner op het vel papier om af te meten hoe groot het stuk is dat je uit moet knippen. Ik trek altijd met potlood een lijn erlangs, zodat ik daarna gemakkelijk het stuk papier uit kan knippen. Daarna plak je het vel papier over de pagina heen. let wel op dat je een randje over laat, waar de gaatjes in het papier zitten! anders past de pagina niet meer in je planner!

Hierna kies ik uit welke journaling cards ik wil gebruiken en plak ik de alfabet stickers op de pagina. Van tevoren heb ik meerdere manier geprobeerd om te kijken hoe ik alles het leukste vindt liggen op de pagina. Dit is handig om te doen voordat je alles vastplakt, omdat je alles nu nog kan verplaatsen.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een journaling kaart met een leuk winters hertje te gebruiken en een journaling kaart gebruik ik om mijn doelen voor deze maand op te schrijven. Normaal laat ik ook nog ruimte over voor verjaardagen, maar deze maand heb ik geen verjaardagen van penpals.

Als alles vast zit geplakt versier ik de pagina met stickers. Hier heb ik ook weer voor leuke, vrolijke winterse stickers gekozen, die ik bij de maand november vindt passen.  

Als laatste plak ik nog klein alfabet stickers op het lege kaartje, en dan is de pagina klaar voor gebruik!Als je met behulp van deze tutorial een leuke pagina in je Happy Planner maakt, zou ik het heel leuk vinden om die te zien! Tag me er dan in op instagram @creative_rowie

Heel veel plezier met het maken van je eigen pagina!