Herfst Flipbook

Eindelijk verkleuren de blaadjes weer aan de bomen, wordt het β€˜s avonds weer vroeger donker en wordt het kouder buiten! Ik vind dat elk seizoen wel iets moois heeft, maar elk jaar kijk ik toch weer uit naar de herfst. Daarom besloot ik om een herfst flipbook te maken. Voor dit flipbook heb ik de stickers van de Hello Fall collectie van Carta Bella gebruikt, en het papier is van A Perfect Autumn paper pad van Carta Bella.

Benodigdheden:

Om te beginnen kies je 3 velletjes papier uit die je wilt gebruiken voor je flipbook. Maak een keuze van de volgorde hoe je de velletjes wilt gebruiken. Snij het eerste velletje verticaal doormidden, het tweede velletje horizontaal doormidden en het laatste velletje papier laat je heel.

Als laatste versier je de bladzijdes met leuke stickers! Ik heb ervoor gekozen om de grote vierkante pagina een grote sticker te plakken als slingers en op de pagina’s eromheen heb ik wat kleinere stickers geplakt. Op de 2 horizontale pagina’s heb ik ervoor gekozen om langwerpige stickers te plakken, omdat deze perfect bij de vorm van de pagina passen.

Voor de voorkant heb ik ervoor gekozen om maar een sticker te gebruiken, omdat het papier al een vrij druk patroon heeft. Ik heb ervoor gekozen om de sticker doormidden te knippen (ja je leest het goed! haha)

Als je deze tutorial hebt gebruikt zou ik het super leuk vinden om jou flipbook te zien! Vergeet me er niet in te taggen πŸ™‚ (@creative_rowie)