Wij staan op de PaperPassion Beurs op 19, 20 en 21 oktober!

 

Leuk nieuws! We staan op 19, 20 en 21 oktober op de PaperPassion beurs! We nemen zoveel mogelijk van onze voorraden mee van alle merken!

We nemen  een groot assortiment washi tapes, veel leuke papieren blokken met veel verschillende patronen en formaten, vrolijke happy planners, die-cuts, de nieuwste bullet journals en veel verschillende stickers en thickers mee naar de beurs die veel gebruikt worden door snailmailers, scrapbookers en planners. Alles van de merken American Crafts, Pebbles, Pink Paislee, Dear Lizzy, Amy Tangerine, Crate Paper, Echo Park, Simple Stories, Carta Bella, Me and My Big Ideas, Mijn Bullet Journal en Kaisercraft.

Wij hebben er enorm veel zin in, en gaan er net als onze motto: Een feestje in je brievenbus ook daar een feestje van maken! Zien we je daar?